Epic Space Battle

Epic Space Battle

søndag 1. februar 2015

Laserskudd og eksplosjoner over Gamlegrendåsen lørdag kveld - av Arne Kristian HagenVitner opplevde dramatiske timer lørdag kveld da intense romkamper foregikk på himmelen over Gamlegrendåsen. Røde og grønne laserskudd ble sett og fjerne eksplosjoner hørt. Flere vitner forteller om romfartøy som falt brennende ned. Høy mørkkledd mann med hjelm og kappe er sett flere steder i området. Kan bety økning i antallet kamper fremover.


Skrevet av Arne Kristian Hagen, oppdatert søndag 1/2-2015 kl 09:35

Dramatiske timer

Det var rundt klokka 21 lørdag kveld begivenhetene startet. Flere vitner så da romskip i luften over Gamlegrendåsen. Noen forteller det var rundt 10 romskip av mindre størrelse, andre sier tallet var nærmere 15. Kampen varte omtrent 2 1/2 time og de siste romskipene ble observert rundt klokka halv tolv.

Mange av Imperiet sine romfarkoster skutt ned

Det meldes at minst 7 av romskipene ble skutt ned. Vrakene falt over et stort område, men ut fra det som er observert så var det hovedsakelig fartøy fra Imperiet som ble skutt ned. Det er sett rester av både TIE Fightere og TIE Phantom. Det er ikke funnet spor av pilotene, det antas at disse har reddet seg ut.

Lasere og eksplosjoner

Flere av vitnene mener det var forskjellige farger på laserstrålene. Grønne og røde stråler ble sett ut fra det som beskrives som en voldsom romkamp. Sannsynligvis var minst to av fartøyene av en større type og minst ett av dem hadde tårn som kunne skyte i alle retninger. Det ble ikke observert torpedoer og missiler.

Høy mørkkledd mannsperson observert

Noen vitner så en høy mannsperson som gikk runde på Gamlegrendåsen og pustet med en hvesende lyd. Han hadde hjelm og en sort kappe. Beskrivelsen passer til Darth Vader som er en av lederne i Imperiet. Ett vitne overhørte Vader si til seg selv at dette var en dårlig dag for Imperiet.

Flere kamper fremover

Sist kvelds kamper kan bety starten på flere dramatiske kvelder over Kongsberg. Professor Stein Kåre Ywalker sier: "Ut fra erfaringene de siste årene så kommer det ofte flere slag kort tid etter at Imperiet har tapt en slik duell. Strategien til Imperiet er å slå hardt tilbake når ting har gått dårlig."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar