Epic Space Battle

Epic Space Battle

onsdag 14. oktober 2015

Epic Battle på Kongsberg!

På Kongsberg har vi fått et flunkende nytt bibliotek der Kongsberg Tablewar har hatt spillkvelder fra klokka 16:00 på søndager. For å kicke i gang X-Wing-spilling hadde vi et stort slag med 600 poeng på hver side.
Opprørernes deployment. A-Winger til venstre utenfor bildet
Tom og jeg hadde fire hundre poeng Rebels med 200 poeng leiesoldater (les:Scum). Listen vår var omtrent slik:
* CR 90 Corvette ca 140 poeng
* 2 K-Wings med Twin Laser Turret
* 3 B-Wings med HLC og FCS
* 4 A-Wings med PTL og Proton Rockets
* Boba Fett
* Bossk
* Palob Godalhi HWK 290
* Kavil
Imperiets deployment
* Unavnet Y-Wing

Tanken her var å la de tyngre skipene støtte Corvetten mens A-Wingene skulle komme som flankere. Alt dette ble satt på venstre
side. Scum-skipene tok høyre side. Mot oss var masse ulike TIE-er og en Raider, de stilte alle opp med hovedvekt på vår høyre fløy. De fleste skipene våre hadde PS 2 og 3, mens fienden startet på PS 4 og hadde mye 7, 8 og 9.

Trekk 1-2:
Til å begynne med kjørte alt som stod i midten mer eller mindre rett mot hverandre og fyrte løs. Alle flankere (Interceptorer, K-Winger, A-Winger) var litt utelatt de
Vi møttes på midten!
første trekkene og måtte skynde seg inn. Det ble en del skuddveksling og Scum-skipene til Tom fikk ungjelde hardt.

Trekk 3-4:
Nå kom flere skip med i kampen og Raideren ble blåst til himmels. Interceptorene måtte fortsatt fly et stykke for å komme med i kampen.

Trekk 5:
Fra nest siste trekk - Raideren er blåst bort
Dette ble det siste trekket. Noen A-Winger miste en del skjold, B-Wingene hadde begynt å kjenne laseren varme og en av K-Wingene var hardt ute og kjøre. Corvetten fikk skutt noe og tok ut en Punisher, men ellers gjorde den ikke all verden.

Som vanlig var det neglbiting, spennende terningkast og god stemning - dette spillet er morsomt i alle format! Imperiet hadde mistet for noe mer poeng, men mange av rebellskipene var hardt skadet og sto i uheldige posisjoner. Vi ble enige om at det ble uavgjort og gikk ut i høstkulden igjen som gode venner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar