Epic Space Battle

Epic Space Battle

lørdag 13. desember 2014

Inspirasjon

De innleggene som handler om smak og behag i denne bloggen er hentet til stor grad fra mine egne tanker. Når det kommer til taktikker, er det mye som er hentet rett fra andre kilder. Noe av dette er bearbeidet litt hos meg selv for å passe hvordan jeg liker å spille, mens andre deler har jeg gjort lite med.

Den viktigste ressursen jeg har brukt er Michiel van Rooijens youtube-kanal, du finner den her:https://m.youtube.com/results?q=michiel%20van%20rooijen&sm=1. Han tar for seg ulike piloter og presenterer forslag til gode oppgraderinger som kan fungere godt sammen med hver enkelt. Hver video varer mellom fem og ti minutter. Han er flink til å finne gode kombinasjoner og sier hvordan de bør brukes, dessuten velger han poengeffektive oppgraderinger: her er det ingen sløsing av poeng.

Nova Squadron Radio er en annen god kilde for meg. De lager podcaster om ulike emner innen dette flotte spillet, en del av listene de har snakket om har inspirert meg i mine oppsett. De foreslår taktitkker og tenkikker som jeg noen ganger overfører til andre tilsvarende skip. De har også mange diskusjoner rundt spillets meta og har gode analyser av spill fra store turneringer. Du kan sjekke dem ut her: http://novasquadronradio.com
Nova Squadron har også en side med artikler, nyheter og annet som du finner her: http://www.afewmaneuvers.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar